Z Waszej strony
Kulinarni eksperci z Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini
W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.
0
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.
Młodzież przygotowała między innymi: jaja po benedyktyńsku, jaja zapiekane w bułce, jaja faszerowane, kotleciki jajeczne z surówką, szaszłyki z jaj przepiórczych, jaja w sosie ziołowym, omlety naturalne i rzymskie, a także kremy cytrynowe, budynie i mleczka waniliowe.
Serdecznie dziękujemy Naszej młodzieży za zaangażowanie i twórczą pracę na zajęciach.
Wszystkich którzy lubią gotować i dobrze zjeść zapraszamy do naszej zakładki - Gotuj z ZSTU.
Iwona Kawala-Zwolńska, Beata Mucha