Nie masz konta? Zarejestruj się

Przełom Online

TV Przełom. Sok w kapsułce, czyli wszystko o kulinarnej awangardzie

25.05.2011 13:27 | 0 komentarzy | 4 574 odsłony | red
Lody o smaku jajecznicy na bekonie? Sok w kapsułce? Kuchnia to sztuka! Wiedzą o tym wszyscy, którzy lubią kulinarne eksperymenty. Łukasz Konik – jeden z nielicznych w Polsce pasjonatów kuchni molekularnej pokaże wam, jak w zaskakujący sposób można przyrządzać potrawy.
0
TV Przełom. Sok w kapsułce, czyli wszystko o kulinarnej awangardzie
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas

Lody o smaku jajecznicy na bekonie? Sok w kapsułce? Kuchnia to sztuka! Wiedzą o tym wszyscy, którzy lubią kulinarne eksperymenty. Łukasz Konik – jeden z nielicznych w Polsce pasjonatów kuchni molekularnej pokaże wam, jak w zaskakujący sposób można przyrządzać potrawy.

Specjalny pokaz zorganizowano w Zespole Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini.
- Wierzę, że młodych ludzi może to zainteresować – mówi Łukasz Konik.
- Sądzę, że takie warsztaty mogą pomóc uczniom, zwłaszcza tym, z technikum usług gastronomicznych. Na pewno jest to niecodzienne doświadczenie – mówi nauczycielka Iwona Kawala-Zwolińska, która zorganizowała taką kulinarną atrakcję.
(e)

>>> Zobacz więcej w TV Przełom